Line-up Netherlands Deathfest II compleet met o.a. Repulsion

Facebookrssmail

ndfii_flyer_julyIIMeer dan een half jaar voor het event plaats vindt, is de line-up voor Netherlands Deathfest in 013 al compleet. Met de toevoegingen van Repulsion, Exhumed, God Macabre, Wormrot, Martyrdöd en Sick Of Stupidity heeft het festival het affiche af.

Nadat Neurotic Deathfest in 2015 haar laatste editie gaf, sprong de Amerikaanse organisator achter Maryland Deathfest in het gat om de behoefte naar een groot extreme metalfestival in Nederland te vullen. Zo werd Netherlands Deathfest geboren. De eerste editie vond plaats van 26 tot en met 28 februari 2016 en was meteen een doorslaand succes.

Nu is ook de laatse update aan de line-up bekend gemaakt: Repulsion, Exhumed, God Macabre, Wormrot, Martyrdöd en Sick Of Stupidity. De complete line-up ziet er daarmee als volgt uit:

Abbath | Antigama | Baptism | Birdflesh | Bloodbath | Brodequin | Cancer | Candlemass | Carnivore Diprosopus | Cianide | Collision | Convulse | Corpsessed | Craft | Darvaza | Dead Congregation | Dead Infection | Death Toll 80K | Defeated Sanity | Demolition Hammer | Disavowed | Discharge | Exhumed | General Surgery | Ghoul | God Macabre | Gorgasm | Gorgoroth |Grave Miasma | Gride | Horna | Hooded Menace | Impaled | Impaled Nazarene | Ingrowing | Iron Lung | Kerasphorus | Lycantrophy | Malignancy | Martyrdöd | Myrkskog | Needful Things | Nifelheim | Nocturnal Graves | Pseudogod | Repulsion | Sargeist |Shrine Of Insanabilis | Sick Of Stupidity | Sinister | Svartidauði | Terrorizer | Triptykon | True Black Dawn | Tsjuder | Vastum |Wojczech | Wormrot

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ