Soulburn – Where Splendid Corpses Are Towering Towards The Sun online

Facebookrssmail

Soulburn telt de dagen af naar de release van de derde langspeler ‘Earthless Pagan Spirit’. De plaat verschijnt op 18 november via Century Media Records en om de spanning wat op te bouwen lanceert de band het nummer ‘Where Splendid Corpses Are Towering Towards The Sun’.

‘Where Splendid Corpses Are Towering Towards The Sun’ is een lekker up-tempo nummer met sterke gitaarriffs en heerlijke vocalen van Twan van Geel. Een goede ritmesectie die vormgeeft aan de tempowisselingen in het nummer. Luisteren naar het voorproefje van Soulburn doet verlangen naar meer, daarop moeten we helaas nog even geduld voor opbrengen tot 18 november.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ