Melted Space komt met debuutalbum en 2 Benelux-shows

Facebookrssmail

Melted SpaceOp 16 oktober 2015 zal de debuutplaat van het Franse orchestral/operatic metal collective Melted Space uitgebracht gaan worden, getiteld ‘The Great Lie’. Deze plaat zal uitkomen via Sensory Records, een subdivisie van The Laser’s Edge.

‘The Great Lie’ is uitstekende orchestral/operatic metal, hoewel deze net even anders dan velen gewend zijn, aangezien er meer invloeden ingeslopen zijn. Melted Space’s music is geïnspired door traditionele symphonische metal met wortels in de black en death metal scenes.

Melted Space zal twee Benelux-shows geven als support van Diabulus In Musica en van headliner Leaves’ Eyes.
22-10-2015 NL, Zoetermeer, Boerderij
23-10-2015 BE, Vosselaar, Biebob.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ