LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal Oosterhof in Lummen

Facebookrssmail

Op zaterdag 21 januari a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal Oosterhof in Lummen voor een spetterende Rock Night met Iron Maiden by Powerslave IronMaiden tribute, Volbeat by Volbeatz, The Ultimate Rock Experience by Koyle en de lokale helden van Rockcoverband OverTime. Wereldhits als Run To The Hills, The Number Of The Beast, Sad Man’s Tongue en Enter Sandman zijn slechts enkele van de vele klassiekers die deze avond voorbij zullen komen. Alle hits en de beste albumnummers van o.a. Iron Maiden en Volbeat zullen zorgen voor een ‘Feest der Herkenning’.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is door Artists & Bands Bookings in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.

15326467_1228482053865716_4151914830738857048_nIron Maiden by Powerslave

Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark of het volledige ‘Number Of The Beast’ album integraal, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen. Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste IM tribute) speelt de band stad en land (BeNeLux, UK, DE) plat, waaronder de meeste gerenomeerde zalen van NL zoals 013 Tilburg, Boerderij Zoetermeer, Paard van Troje Den Haag, Dru Cultuurfabriek Ulft, Vorstin Hilversum en festivals als Bospop 2012 (mainstage), Sjwaampop, Paaspop, Nirwana’s tuinfeest, Zoks en talloze ‘Monsters of Rock’ shows. Met hun volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden show verwacht mag worden is het plaatje compleet. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Volbeat by Volbeatz

Volbeatz is dé ultieme Volbeat tribute van de Benelux en verovert sinds 2013 de betere podia van de lage landen. Met 100% passie worden de vette gitaar riffs, de prachtige melodieuze zanglijnen en strakke dubbelbass drumpartijen die de sound en de arrangementen van Volbeat kenmerken het publiek in gespeeld. Een sterke interactie tussen band en publiek is onvermijdelijk en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk zullen Sad Man’s Tongue en Heaven Nor Hell niet ontbreken in de setlist.

The Ultimate Rock Experience by Koyle

Rock coverband Koyle brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat Koyle al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van ‘The Clash of the Cover Bands Award’ gaven de vijf mannen van Koyle hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. Koyle garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.

Rock coverband Overtime uit Paal (B) speelt zich met nummers van The Scabs, Gorki, Nirvana, Accept, Saxon, Metallica tot Iron Maiden en Motorhead naar een dynamische interactie met de liefhebbers van ‘Rock with a bite’. Een uitstekende opener van deze Editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour 2016 in Zaal Oosterhof waarmee het publiek zich optimaal zal kunnen opwarmen voor de spectaculaire optredens van Iron Maiden by Powerslave, Volbeat by Volbeatz en Belgisch populairste en meest spelende Rock coverband Koyle, winnaar van The Clash of the Cover Bands Award 2012!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ