Exclusieve primeur: het nieuwe album van Aksaya

Facebookrssmail

Aksaya komt nu op RockMuZine met iets voois voor jullie: Het nieuwe album ‘Kepler’. De band laat ons een duik nemen in een koude heelal. Aksaya is gevormd in 2013 en speelt black metal met een oorlogszuchtige en galactische sfeer. De band staat op het punt hun tweede album ‘Kepler’ uit te brengen. ‘Kepler’ werd opgenomen in de winter van 2015/2016 en bevat bijna 40 minuten koude, krachtige black metal, interstellaire atmosferen en is getint met melancholie. Acht oorlogszuchtige en koude liedjes over natuurkunde en wetenschap… oke… Hun ongewoon geluid is het resultaat van experimenteren en het mengen van verschillende invloeden die variëren van Orthodoxe Black Metal tot Satanic Warmaster, Melodische Deathmetal en atmospherische Black Metal.

De band zelf is lyrisch over het album: ““Kepler” was born of a shared vision, shared experiences and sensations between CHS and FY… The taste of pragmatism, science, basic research or bio escalation led us to compose this album and coherent overall. This is an initiatory journey through science and the universe… A perfect harmony between man and machine, single gateway to infinity. We oscillate in a journey to interstellar worlds to these exoplanets, reflects our only salvation, to discoveries that will change everything, to these numbers and equations that remain mystical to some, and to the “technomedecine” that will change humanity!”

RockMuZine heeft de primeur jullie nu al de tracks te laten horen, als eerste… Enjoy Aksaya!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ