Exclusieve album-release: Distressful Project – Fucked-Up Songs

Facebookrssmail

Distressful Project, gevormd door leden van onder anderen Atra Hora, komt nu met hun album ‘Fucked-Up Songs’. De Russische gothic doom / death metal band brengt het album woensdag uit op Darknagar Records, in samenwerking met More Hate Productions, Narcoleptica Productions en GrimmDistribution. ‘Fucked-Up Songs’ werd geschreven in 2008 door Distressful Project leden Yanix en Alextos in hun toendertijdse Gothic Doom Metal-stijl. 8 Jaar later is de band in zijn tweede incarnatie en heeft een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. Traditionele gothic doom en death-doom riffs met post-rock achtige intermezzo’s. En soms zelfs een vleuge trip hop…

Het nieuwe album ‘Fucked Up-Songs’van de Russische gothic doom / death metal band Distressful Project komt op 21 december 2016 uit.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ