Exclusieve album-release: Distressful Project – Fucked-Up Songs

Facebookrssmail

Distressful Project, gevormd door leden van onder anderen Atra Hora, komt nu met hun album ‘Fucked-Up Songs’. De Russische gothic doom / death metal band brengt het album woensdag uit op Darknagar Records, in samenwerking met More Hate Productions, Narcoleptica Productions en GrimmDistribution. ‘Fucked-Up Songs’ werd geschreven in 2008 door Distressful Project leden Yanix en Alextos in hun toendertijdse Gothic Doom Metal-stijl. 8 Jaar later is de band in zijn tweede incarnatie en heeft een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. Traditionele gothic doom en death-doom riffs met post-rock achtige intermezzo’s. En soms zelfs een vleuge trip hop…

Het nieuwe album ‘Fucked Up-Songs’van de Russische gothic doom / death metal band Distressful Project komt op 21 december 2016 uit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

NIGHTWISH - Decades