Hatebreed naar Paaspop

Facebookrssmail

Hatebreed, Foto (c) Dirk van den Heuvel
​Paaspop betekent niet alleen maar drie dagen uitslapen, chillen, luieren en relaxen in een lentezonnetje. Hell no! Zeker niet nu de Amerikaanse metalcoregigant Hatebreed op zondag 16 april naar Paaspop komt voor een show die niet alleen de band zelf, maar vooral ook het publiek flink laat zweten. Een concert van Hatebreed ontaardt immers steevast in een verbroederende orgie van crowdsurfers, stagedivers, circle- en moshpits en walls of deaths. Hatebreed treedt de paaszondag op in de Phoenix van 20.30-21.30 uur.

Hatebreed komt uit het Amerikaanse New Haven, bekend van de prestigieuze Yale University. Daar zaten frontman Jaimey Jasta & co. zelf niét op. Nee, ze studeerden afgelopen 23 jaar gewoon aan de ‘University Of Life’ en deden in die periode wereldwijd vele, vele honderden shows in clubs en op festivals die ervoor zorgden dat Hatebreed uitgroeide tot de meest solide, coolste en strakste hardcore-metalband sinds 1994.

Een greep uit de line-up tot nu toe
Alle acts en de dagindeling van Paaspop staan op de website; komende weken wordt stapsgewijs het programma aangevuld met nieuwe namen. Eerder werden onder meer de volgende acts al bevestigd (niet volledig): Anouk, Anti-Flag, Asking Alexandria, Bökkers, Bohemian Betyars, Canshaker Pi, Chef’Special, Crystal Fighters, DI-RECT, The Dirty Daddies, Doe Maar, DOOL, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Hatebreed, Imitallica, Javier Guzman, Kensington, Komatsu, Kyle Gass Band, Matt Simons, Parkway Drive, Pulled Apart By Horses, Suicidal Tendencies, Textures, Tom Odell, Undeclinable Ambuscade, VANT, The Veils.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ