Pentagram komt met nieuw album Curious Volume

Facebookrssmail

De legendarische heavy / doom metal band Pentagram is weer bij elkaar voor een nieuw studio album. ‘Curious Volume’ is het achtste album en wordt op 28 augustus door Peaceville Records uitgebracht op CD en LP. Elf klassieke heavy metal songs van Pentagram met als kernleden Victor Griffin op gitaar, Greg Turley op bas en Bobby Liebling op zang. Op de drums horen we Pete Campbell.

Pentagram Curious VolumeHet album is opgenomen door de Zweedse producer Mattias Nilsson, met aanvullende opnames van Travis Wyrick. Deze laatste won al eerder een Grammy voor zijn werk en was ook verantwoordelijk voor het vorige Pentagram album ‘Last Rites’. Al het artwork van de plaat komt van de hand van de Nederlandse kunstenaar Richard Schouten.

Meer dan vier decennia keihard werken heeft Pentagram een plek in de heavy metal geschiedenisboeken opgeleverd. Het is een cultband met een wereldwijde en trouwe groep fans.

Tracklist Curious Volume:

Lay Down And Die
The Tempter Push
Dead Bury Dead
Earth Flight
Walk Alone
Curious Volume
Misunderstood
Close The Casket
Sufferin`
Devil`s Playground
Because I Made It

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ