Win kaarten voor Avatarium in Poppodium De Flux Zaandam

Facebookrssmail

Op 24 september staat het Zweedse Avatarium in Poppodium De Flux in Zaandam. De band, welke weer één van de gerstekindjes is van de muzikale veelvraat Leif Edling (o.a. Candlemass, The Doomsday Kingdom), is opgericht in 2015. In 2016 verscheen er een demo en deze demo kreeg een vervolg met de debuutplaat ‘Hurricanes And Halos’ welke in 2017 verscheen via Nuclear Blast.

De recensie van deze plaat, door collega Frans Neelen, kreeg een zeer goede beoordeling. Ik citeer: “Verwacht nu eens niet meteen loodzware doom maar een eigentijdse invulling van retroklanken uit een roemrucht verleden. Mede door het prominent aanwezige Hammond orgel doet menig song denken aan Deep Purple maar bovenal aan Uriah Heep. De muzikale invulling is eveneens om van te smullen. Heerlijk, spannend en afwisselend gitaar en bas spel (er wordt meerdere malen prachtig geswitcht tussen elektrisch en akoestisch), vette groove en fantastische vocalen maken dit album tot een waar luistergenot.”

Opener van de avond is de uit Athene afkomstige gothic / doom metal band The Slayerking. Deze Griekse band is opgericht in 2013 en bracht vorig jaar de debuutplaat ‘Sanatana Dharma’.

Een lekker avondje doom van de bovenste plank in Zaandam.

In samenwerking met Poppodium De Flux mag RockMuZine 2×2 kaarten weggeven! Wil je hierop kans maken, like RockMuZine op Facebook en deel dit bericht op je timeline voor 17 september.

Meer info vindt je in het Facebook event en tickets bestel je hier.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ