Win kaarten voor Phil Campbell and the Bastard Sons in Metropool

Facebookrssmail

Phil Campbell And The Bastard SonsPhil Campbell speelt van 1984 tot 2015 in de band die harder was dan al het andere. We hoeven je niet uit te leggen waarom Motörhead niet meer bestaat. Maar Phil kan niet anders dan muziek maken en formeert Phil Campbell & The Bastard Sons. Motörhead gitarist Phil Campbell trommelde zijn zoons op voor bas, drum en gitaar en samen houden ze een verdomd lekkere hardrock historie in stand. Hun debuut EP werd gemixt door Motörhead producer Cameron Webb, die zorgde voor gitaarriffs met een eigen rauwe, klassieke maar toegankelijke rock & roll sound: bluesy, randje metal en genoeg snelle biker-charged refreinen om flink gas op te geven. Afgelopen januari kwam ook hun debuutalbum ‘The Age of Absurdity’ al uit. Naast het eigen materiaal komen natuurlijk ook de nodige Motörhead hits voorbij…

Op woensdag 28 februari komen Phil Campbell and the Bastard Sons naar Metropool in Hengelo en jij kunt erbij zijn! Like RockMuZine op Facebook, deel dit bericht op je tijdlijn en wie weet win je een paar kaarten.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ