Flogging Molly geeft concert in Klokgebouw Eindhoven

Facebookrssmail
Foto (c) Josanne van der Heijden, https://500px.com/josannevdheijden

Woensdag 16 januari 2019 geeft Flogging Molly een concert in Klokgebouw Eindhoven. Flogging Molly staat al jaren bekend om hun aanstekelijke mix van traditionele Ierse folkmuziek met punkrock en hun energieke liveshows. De band wordt in 1997 in Los Angeles opgericht in de Pub Molly Malone’s door zanger, gitarist en geboren Ier Dave King.

Flogging Molly bouwt meteen vanaf het begin een ijzersterke livereputatie op met ook een stevige basis in Nederland, zowel qua fanbase als aantal succesvolle shows. Zo speelden ze onder meer op Lowlands en Pinkpop, in een uitverkocht 013 en Klokgebouw en waren ze eerder dit jaar tweemaal te zien in een uitverkocht AFAS Live met Dropkick Murphys.

In de tussentijd heeft Flogging Molly zes studioalbums uitgebracht. Vorig jaar verscheen het meest recente ‘Life Is Good’, opgenomen in King’s geboorteplaats Dublin en opvolger van ‘Speed of Darkness’ uit 2011.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ