Slayer komt naar Graspop! Ook Anthrax, Slash, Lamb of God, Cradle Of Filth en Death Angel bekend gemaakt

Facebookrssmail

“SSSSSSLLLLLAAAAAYYYYYYEEEEERRRRR!!!!!”, de universele oerkreet die steevast op iedere metalfestivalcamping gebruld wordt. Om Rocktober in stijl af te sluiten, loste Graspop Metal Meeting gisteren nog zeven nieuwe namen. De huidige line-up wordt verder aangevuld met: Slayer, Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators, Lamb Of God, Anthrax, Cradle Of Filth, Death Angel, Skámöld. Een beknopt en sterk lijstje nieuwe namen alweer. Het wordt uitkijken naar de laatste show op Benelux bodem als onderdeel van de ‘Final World Tour’ van de Amerikaanse thrash metalhelden Slayer. Nog één keer de vlijmscherpe snelle gitaarriffs van Kerry King en het vurige geschreeuw van frontman Tom Araya in Dessel. Daarna neemt de band afscheid van het Belgisch publiek.

Graspop Metal Meeting 2019 haalt alweer stevig uit. De drie headliners zijn bekend gemaakt. Within Temptation staat er op vrijdag 21 juni, Slipknot op zaterdag 22 juni en KISS op zondag 23 juni. Naast deze drie telt de affiche voorlopig nog 55 andere bands. De dagindeling is vanaf nu te raadplegen op de website van het festival. Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni 2019 in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel.

Foto(c) DCHPhotography

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ