Within Temptation op 1 in de Duitse rocklijsten

Facebookrssmail

Within TemptationWithin Temptation voert op dit moment de Duitse rock airplay-lijsten aan met hun single ‘The Reckoning’ (een duet met Papa Roach-zanger Jacoby Shaddix). Het is voor het eerst sinds de single ‘Faster’ – die in 2011 uitkwam – dat de symfonische metalband weer een internationale hit scoort op de Duitse radio. ‘The Reckoning’ is de eerste single van het nieuwe album “RESIST”, wat op 1 februari wordt uitgebracht en wordt tevens veelvuldig op andere grote Europese radiostations gedraaid.

Ter promotie van het nieuwe album toerde de band in de afgelopen maanden door Europa, waar inmiddels al meer dan 125.000 tickets verkocht werden, een unicum voor een Nederlandse band in het buitenland. De band is deze maand nog te zien in onder andere Duitsland, waarna de tour wordt afgesloten met drie shows in het Tilburgse 013. Volgend jaar is de band te zien op diverse grote Europese festivals en zal er een uitgebreide tour in de Verenigde Staten en Canada volgen.

Tourdata:
17 december – Zenith @ München, Duitsland
18 december – Jahrhunderthalle @ Frankfurt, Duitsland
20 december – 013 @ Tilburg, Nederland
21 december – 013 @ Tilburg, Nederland (uitverkocht)
22 december – 013 @ Tilburg, Nederland (uitverkocht)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ