Line-up Faster & Louder festival op 6 april in Effenaar compleet

Facebookrssmail

Bartje & Bartman voegen vandaag  de laatste vier nieuwe namen toe aan de line-up van Faster & Louder, het festival wat de ex-Peter Pan Speedrock-mannen organiseren in de Effenaar op 6 april in thuisstad Eindhoven. Een van Belgiës meest legendarische heavy bands La Muerte, Eindhoven’s eigen beruchte en vernieuwde Discipline, het uit Brighton afkomstige punk-kwartet Rotten Foxes en Klazienaveen’s hardste gasten Dead Loyalty. Deze vier bands zijn de hekkensluiters voor het festival wat op 6 april plaats vindt in de Effenaar in Eindhoven.

Volledige line-up: Frank Carter & The Rattlesnakes, Orange Goblin, Cosmic Psychos, The Spades (reünie), Herder (afscheidsshow), Oozing Wound, The Queers, MANTAR, Crows, Bob Wayne & The Carnies, POWERNAP, Discipline, La Muerte, Rotten Foxes en Dead Loyalty.

Faster & Louder 2
Faster & Louder is een nieuw festival georganiseerd door Bartje & Bartman van Peter Pan Speedrock. De mannen brengen je met Faster & Louder graag terug naar de basis: goede muziek en koud bier. Veel meer heeft een mens niet nodig, aldus de organisatie van your annual hi-octane rock ’n roll fest.  De Barten willen met deze tweede editie geliefde en gevestigde namen combineren met jonge en hongerige acts.

“We wilden de bands die onze generatie -waar de harde muziek al jaren door de aderen stroomt- gaaf vindt, combineren met acts die nu keihard rocken. Rock ’n roll never dies en wij houden het graag in leven!”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ