Line-up Faster & Louder festival op 6 april in Effenaar compleet

Facebookrssmail

Bartje & Bartman voegen vandaag  de laatste vier nieuwe namen toe aan de line-up van Faster & Louder, het festival wat de ex-Peter Pan Speedrock-mannen organiseren in de Effenaar op 6 april in thuisstad Eindhoven. Een van Belgiës meest legendarische heavy bands La Muerte, Eindhoven’s eigen beruchte en vernieuwde Discipline, het uit Brighton afkomstige punk-kwartet Rotten Foxes en Klazienaveen’s hardste gasten Dead Loyalty. Deze vier bands zijn de hekkensluiters voor het festival wat op 6 april plaats vindt in de Effenaar in Eindhoven.

Volledige line-up: Frank Carter & The Rattlesnakes, Orange Goblin, Cosmic Psychos, The Spades (reünie), Herder (afscheidsshow), Oozing Wound, The Queers, MANTAR, Crows, Bob Wayne & The Carnies, POWERNAP, Discipline, La Muerte, Rotten Foxes en Dead Loyalty.

Faster & Louder 2
Faster & Louder is een nieuw festival georganiseerd door Bartje & Bartman van Peter Pan Speedrock. De mannen brengen je met Faster & Louder graag terug naar de basis: goede muziek en koud bier. Veel meer heeft een mens niet nodig, aldus de organisatie van your annual hi-octane rock ’n roll fest.  De Barten willen met deze tweede editie geliefde en gevestigde namen combineren met jonge en hongerige acts.

“We wilden de bands die onze generatie -waar de harde muziek al jaren door de aderen stroomt- gaaf vindt, combineren met acts die nu keihard rocken. Rock ’n roll never dies en wij houden het graag in leven!”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)