Win kaarten voor Miracle Metal Meeting in Deinze (B)

Facebookrssmail

Miracle vzw heeft de afgelopen jaren al verschillende genres concerten georganiseerd voor jong en minder jong… Nu gaan ze een heel andere toer op met de eerste editie van de Miracle Metal Meeting. De eerste editie, want ze willen dit in de toekomst graag jaarlijks herhalen. De ambitie is een kleinschalig maar kwalitatief festival te organiseren en niet om de volgende Graspop te worden. Miracle Metal Meeting vindt plaats bij de Brielepoort in Deinze.

Voor deze eerste editie hebben ze gekozen voor een volledig Belgische line-up, waarbij Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) en Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy) ook hun inbreng in hebben.

De line-up bestaat uit Channel Zero, Fleddy Melculy, King Hiss en Off the Cross. Het festival vindt plaats op zaterdag 8 juni en jij kunt hiervoor kaarten winnen. Like RockMuZine en vermeld onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win je de kaarten!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ