Black Bone Nation + DLRM komen naar Metal Front Coevorden

Facebookrssmail

Zaterdag 28 maart komen Black Bone Nation en DLRM de boel even lekker wakker schudden bij Metal Front Coevorden. Spierballen hardrock uit Zuid Afrika en Hongaarse eclectische  indierock resoneren dan door het Metal Front Coevorden.

Black Bone Nation is de ademende, levende en lopende belichaming van alles van hardrock  behelst sinds de ‘beweging’ begon. Met een voorliefde voor plezier, een leuk feestje en melodische  gevaren, welke worden gebracht met een grijnzend optimisme, schept  Black Bone Nation rock anthems als de grote kampioenen met een  onbesuisde vernietigende kracht.

De Johannesburgse en in Zuid Afrika gestationeerde classic  hardrockband, opgericht door frontman Zakk Styles, heeft een  duidelijke muzikale visie met aan de ene kant de wat lichtere  bluesrock en met aan de andere kant de wat donkerdere classic hardrock  stijl. Op deze manier ontstaat er een pakkende muziekstijl geschikt  voor het publiek met een wat bredere muzieksmaak.

Het geluid van Black Bone Nation is onmiskenbaar beïnvloed door legendarische artiesten zoals; Led Zeppelin, AC/DC, Richie Kotzen en Guns ’n Roses naast vele anderen. Samen met eerder genoemde frontman maken Leroux, Henry en Brendan elke  gig een beleving waarbij de hele zaal plat gaat, met songs zoals  Backseat Lover, Kicked To The Teeth en Blacked Out.

DLRM is een alternatieve rockband afkomstig uit Boedapest Hongarije.  Sinds 2014 worden er dirty riffs, exploderende energieën beladen met  een zekere muzikale vrijheid geproduceerd. De vier bastaarden zoals de  heren zichzelf noemen zijn een constant toerend gezelschap door Europa  trekkend om zo hun billenkletsende rock ’n roll en eclectische  indierock aan de man én vrouw te brengen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ