Kensington – The Final Rivals Show op 26 november 2015 in Ziggo Dome

Facebookrssmail

Foto (c) Hans Kreutzer
Foto (c) Hans Kreutzer
In amper twee weken tijd verkocht Kensington de Heineken Music Hall uit. Vandaag maakt het management van de band bekend dat de Utrechtse band definitief naar de Eredivisie van de Nederlandse rock promoveert: hun tweede headline show van dit jaar, en tevens de laatste in de Rivals-tour, vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam op 26 november 2015. De enorme Ziggo Dome in Amsterdam lijkt gemaakt voor epische rocksongs als ‘Home Again’, ‘All For Nothing’, ‘War’ en ‘Streets’.

Kensingtons debuutalbum ‘Borders’ kwam uit in de zomer van 2010. Opvolger ‘Vultures’, met singles ‘We Are The Young’, ‘Send Me Away’ en ‘Home Again’, volgde een kleine twee jaar later en bouwde het succes uit. Rond het Lowlands-optreden op 16 augustus 2014 versheen het meest recente en derde album ‘Rivals’, met daarop ‘Streets’ – Kensingtons grootste hit tot nu toe –, ‘All For Nothing’ en huidige Top 10 hit ‘War’. ‘Rivals’ kwam binnen op nummer 1 in de albumlijst en is inmiddels bekroond met een gouden plaat.

In de afgelopen vier jaar groeide Kensington uit van een hardwerkend viertal dat kleine zalen weet te vullen met een groeiende groep fans tot een rockband die in november en december 2014 de twaalf grootste Nederlandse clubs in no-time uitverkoopt. Op 20 februari a.s. wacht een razendsnel uitverkochte Heineken Music Hall, maar ook deze zaal blijkt inmiddels te klein: op donderdag 26 november 2015 staat Kensington als eerste van een nieuwe generatie Nederlandse rockbands in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Foto (c) Hans Kreutzer, archief Maxazine.nl

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ