Fearless Vampire Killers komt met tweede album

Facebookrssmail

Fearless Vampire Killers, May 2014Fearless Vampire Killers, vijf gasten uit London die opereren als band, label, designstudio, auteur en ontwikkelaar. Het FVK hoofdkwartier is een plek waar Kier, Laurence, Cyrus, Drew en Luke samen werken aan hun eigen verhaal. En dat doen ze succesvol.

Op 7 april 2015 brengt de band via het eigen Goremount Records (distributie PIAS) hun tweede album ‘Unbreakable Hearts’ uit. Zeventien nummers verdeeld over vier delen; ‘Exile’, ‘Loss’, ‘Recovery’ en ‘War’. Elk stuk heeft zijn eigen sound en bestaat uit een verhaallijn geschreven door Laurence Beveridge (zang). Alle teksten samen vormen een geheel. Zo sterk zelfs dat de eerste twee albums, ‘Militia Of The Lost’ en ‘Unbreakable Hearts’, hebben geleid tot de uitgave van het e-boek ‘Ruple and Evelyn’.

In 2014 lanceerde FVK hun eigen sociale netwerk, The Obsidian Bond, een platform dat zelf door de band is ontwikkeld en dient als hub voor hun fans. Door middel van opdrachten en interactie kunnen leden toegang krijgen tot exclusieve content, niet eerder vertoonde video’s, speciale merchandise en nog veel meer. Een unieke en nieuwe manier om fans aan de band te binden.

Op 17 februari start de Europese tour van In This Moment met Fearless Vampire Killers als supportact. Het gezelschap speelt op 26 februari in TivoliVredenburg in Utrecht.

Foto (c) Justine Trickett

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ