Eagles Of Death Metal en Pro-Pain naar Speedfest

Facebookrssmail

speedfest 27062015​De organisatie stelt alles in het werk om van Speedfest #10 op zaterdag 21 november in het Eindhovense Klokgebouw een alles overtreffende jubileumeditie te maken. Na de eerste namen die vorige week werden aangekondigd zijn nu ook Eagles Of Death Metal (US), Pro-Pain (US), Avatarium (SE), The Vintage Caravan (ICE), Spiders (UK) en Radio Bikini (NL) officieel bevestigd. RockMuZine zat twee weken geleden dus goed met de namen die wij al hadden uitgelekt.

”Wie jarig is trakteert, luidt het cliché”, laat mede-organisator en Peter Pan Speedrockfrontman Peter van Elderen verheugd weten. “Dus wij ook – en hoe! We willen dat ons tienjarig jubileum nog lang nazindert bij de bezoekers en de geschiedenis ingaat als een killer-editie. Met Eagles Of Death Metal halen we de perfecte afsluiter binnen: het vleugje kaneel op de slagroom op de chocola op de in Peter Pan Speedrock Heavy Lager Beer gedrenkte aardbei van de Speedfesttaart.” Dat Jesse Hughes en Josh Homme zelf ook zin hebben in Speedfest #10 blijkt wel uit de nieuwe trailer.

Line-up Speedfest #10 (meer namen volgen)
Ook deze jubileumeditie van Speedfest krijgt weer drie podia waar meer dan twintig bands zullen spelen. Tot nu toe zijn Eagles Of Death Metal, Danko Jones, Carcass, Napalm Death, Obituary, Voivod, Backyard Babies, Pro-Pain, Avatarium, The Dictators NYC, The Vintage Caravan, Spiders en Radio Bikini bevestigd. Meer namen volgen snel.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ