[Afgelopen] Win kaarten voor Jan Akkerman in Podium Duycker

Facebookrssmail

Jan-Akkerman-2-1920x1115Jan Akkerman is al veertig jaar één van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. In 1973 werd Jan uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als ‘Brainbox’ en ‘Focus’ heeft hij in die periode samengewerkt met uiteenlopende muzikanten als André Hazes, BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T. Sinds zijn vertrek uit Focus heeft Akkerman een solocarrière, met begeleidingsbands in diverse samenstellingen. Verder maakte hij meer dan een dozijn soloplaten, waarop hij liet horen van alle muzikale markten thuis te zijn. Op 21 oktober staat Jan Akkerman in Podium Duycker in Hoofddorp.

Ook op de wereldwijde podia is de naam Akkerman al jarenlang een begrip. Zo speelde hij meerdere malen tijdens het ‘Montreux Jazz Festival’, het ‘North Sea Jazz Festival’ en gaf hij recentelijk nog concerten in onder meer Rusland, Syrië, Australië en Japan. Met een onderscheiding in de vorm van een Gouden Harp wegens zijn verdienste voor de Nederlandse lichte muziek onder zijn arm, is Jan Akkerman meer dan alleen een gitarist.

Win kaarten voor Jan Akkerman in Duycker

Tickets zijn te koop via de website van Duycker! RockMuZine geeft in samenwerking met podium Duycker echter een paar kaarten weg voor Jan Akkerman! Win kaarten voor Jan Akkerman door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ