Volbeat naar Graspop Metal Meeting 2016

Facebookrssmail
Volbeat komt naar Graspop Metal Meeting 2016! De Denen komen naar Dessel, als afsluiter van Mainstage 2 op zaterdag 18 juni. Twee jaar geleden stond Volbeat voor het eerst als headliner op Graspop Metal Meeting. Velen waren sceptisch: zo’n jonge metalband helemaal bovenaan op de affiche? Na een dijk van een show – zelfs de gietende regen kon de fans niet verjagen – moesten de criticasters afdruipen. Volbeat kwam, zag en overwon met hun ruige repertoire en vocale vuurwerk. In 2016 keren de sympathieke Denen terug naar Dessel om opnieuw hun gangsterrock op ons los te laten.
Graspop-Metal-Meeting-Logo

Tot nu toe bevestigde namen voor Graspop Metal Meeting 2016:

Abbath, Amon Amarth, Arcturus, August Burns Red, Black Sabbath, Borknagar, Bullet For My Valentine, Bury Tomorrow, Dirkschneider, Dark Funeral, Delain, Fleshgod Apocalypse, Grand Magus, Iron Maiden, King Diamond, La Muerte, Legion of the Damned, Loudness, Monuments, Moonspell, Myrkur, Oomph!, Overkill, Sacred Reich, Satyricon, Slaves, Testament, The Algorithm, The Midnight Ghost Train, Trivium, Twisted sister, Virgin Steele, Volbeat

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ