ScumBash op zaterdag 20 februari in Van Nellefabriek Rotterdam

Facebookrssmail

Scumbash 3 2016Het rock-‘n’-rollfestival ScumBash komt op zaterdag 20 februari met een nieuwe (derde) editie in Rotterdam. De straatschoffies van Schorem uit Rotterdam organiseren sinds 2014 samen met Paaspop Events jaarlijks hun eigen festival ScumBash. Plaats delict is de markante Van Nellefabriek, één van de voornaamste industriële monumenten in Nederland die tussen 1927 en 1930 werd gebouwd en historie ademt. De wapenspreuk van ScumBash (‘one day of pure goddamn rock ’n roll’) dekt de lading dan ook volledig: hier komen niet alleen maar nette mensen maar vooral liefhebbers van rock ’n roll, garagerock, rootsrock, punk, metal, ska, hardcore en psychobilly.

ScumBash 2016

Na twee succesvolle edities in 2014 en 2015 met onder meer The Toy Dolls, UK Subs, Discharge, Reverend Horton Heat, Monster Magnet en The Exploited is het op zaterdag 20 februari tijd voor een derde festivalavontuur, dat tevens als lustrumfeest voor Vijf Jaar Schorem fungeert. Het programma is nog niet volledig, de tot nu toe bevestigde acts zijn Turbonegro, GBH, Slapshot, The Kids, The Meteors, Batmobile, Bohemian Betyars, Daddy Long Legs, The SubRockers, Cenobites, Bloodshot Bill, DeWolff, The Skadillacs en Stringcaster.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ