RockMuZine presents: Anthrax!

Facebookrssmail

Na een uitverkocht concert in TivoliVredenburg werd er al om geroepen: Anthrax moet terug naar Nederland! Aan die wens wordt al snel gehoor gegeven, want op 29 juni en 2 juli komt Anthrax terug! Twee concerten en wel in De Victorie in Alkmaar en in De Pul in Uden!

De Amerikaanse metalband Anthrax mag zich een trots lid noemen van ‘The Big Four’, de vier grootste thrashmetalbands uit de eighties (de andere drie zijn natuurlijk Metallica, Megadeth en Slayer). In de ruim 35 jaar van zijn bestaan maakte Anthrax een aantal klassiek geworden albums, waarvan vooral ‘Among The Living’ (1987) een groot mainstreamsucces had.

Anthrax (USA)
29 juni: De Victorie, Alkmaar
02 juli: De Pul, Uden
Tickets zijn te koop vanaf 13 april

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ