Ook Anthrax op Alcatraz!

Facebookrssmail

alcatraz AnthraxHoewel het affiche van Alcatraz HardRock & Metal Festival op zaterdag met 10 bands eigenlijk al compleet was zijn er aspecten in het leven die je als festivalorganisatie niet naast je neer kan leggen. Nee zeggen tegen een act als Anthrax is er één van. En zo gebeurt het dat Alcatraz haar bezoekers nu 21 bands voorschotelt: 11 op zaterdag, 10 op zondag.

Anthrax, dat zich tot de ‘Big Four’ der thrashbands mag rekenen, bezit reeds een karrenvacht aan ervaring en mocht, als klap op de vuurpijl, de afgelopen periode mee op toer met Iron Maiden. Het heeft hen allesbehalve windeieren gelegd en we zijn er dan ook van overtuigd dat we een ferm gesmeerde machine aan het werk zullen zien op zaterdagnamiddag.

De totale line-up van Alcatraz bevat nu de volgende namen: Twisted Sister, Antrhax, Soulfly, Within Temptation, Ministry, Children of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam and Jetsm, Metal Church, Korpiklaani, Whitesnake, Candlemass, Triptykon, Avantasia, Kreator, Avatar, Exodus, The Answer, Thundermother en Lita Ford.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ