Clinic speciaal voor hardrockers en metalheads in PopEi

Facebookrssmail

Woensdag 15 februari komt Cords of Metal naar PopEi Eindhoven met een gitaar- en zangclinic, speciaal voor hardrockers en metalheads! Maar dat niet alleen, Ricardo Falcon, gitarist/bassist van de legendarische metalband Sinister, zal een sneak peak geven van nummers van het aankomende nieuwe album.

Altijd al beter willen zingen? Zonder stemproblemen? En wil je werken aan je techniek en presentatie? Dan ben je bij Cords of Metal aan het goede adres! Zij geven lessen speciaal gericht op metal en hardrock en werk met de Complete Vocal Technique van Catherine Sadolin. Deze techniek zal ervoor zorgen dat je snel en effectief meer handvatten krijgt om beter te zingen en op een gezonde manier.

En tijdens deze clinic komt ook gitaartechniek aan de orde! Je krijgt alle ruimte en tijd om kennis te maken met de docenten en het lesaanbod en je kunt alle vragen stellen die je hebt over zang- of gitaartechniek. Als kers op de taart komt Ricardo Falcon, gitarist/bassist van Sinister, een sneak peak geven van de nummers van het aankomende nieuwe album van Sinister ‘Syncretism’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ