Primeur: Zurvan – Kafir

Facebookrssmail

De Perzische nihilistische black metal band Zurvan komt vandaag met de nieuw single ‘Kafir’. Zurvan is in 2009 ontstaan in Iran en in 2012 uitgebreid met het nieuwe bandlid Taromad. Zurvan combineert hun black metal met effecten die je doen denken aan oriëntaalse klanken met als doel pijn en leegheid te laten horn.

Het eerste album van de band, ‘Land of Nothingness’ kwam uit in 2014. Deze woensdag komt Zorvan met het nieuwe, derde album van de band, ‘Gorge of blood’. Een Perzisch black metal album met een donker geluid dat zo nu en dan defressief aan voelt. Het album bevat 13 donkere tracks vol agressie en wilde riffs. De nihilistische anti-religieuze thema’s worden gebracht met een vleugje herinnering aan het oude Perzië. Een album, dat perfect zal aanslaan bij fans van onder anderen Mayhem, Urgehal, Marduk, Dark Fortress, Lifelover en Krypt.

Voordat ‘Gorge of blood’ uitkomt, gaat vandaag de eerste single van het album, “Kafir’ in première op RockMuZine.nl

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ