The Haunted North stelt nieuwe bandleden voor met ‘Medusa’

Facebookrssmail

Met de rauwe energie van klassieke hardrock, stort de Amerikaans / Canadese The Haunted North hun ziel in het creëren van authentieke, originele en intense rockhymnes; effectief de weg effenend voor een gloednieuw tijdperk van indie, teruggrijpend naar het freestyle schrijven van de jaren 70 in combinatie met de diepe rand van moderne groove rock.

De muziek van de vierkoppige band valt op door de intensiteit, de poëtische angst en muzikale schittering, net als alle grote rock-releases van deze tijd. De energie van The Haunted North zorgt voor een niet te stevige show, waarmee ze een plek verdienen binnen de moderne rockwereld.

Debuutalbum ‘Monster’, uit 2018, bracht de band flinke bekendheid aan de overkant van de oceaan, waarna John ‘JD’ DeServio en Jeff Fabb (beiden natuurlijk van Black Label Society) plaats maakten voor nieuwe namen naast frontman Randy V. en gitarist Sean Francis.

Afkomstig uit het Noord-Westen van de USA en het Zuid-Westen van Canada is de band nu klaar voor de volgende stap. Met gloednieuwe bassist Marty Rubin en drummer Andrew Aubut in de gelederen komt The Haunted North nu met hun nieuwste single ‘Medusa’. Stevige powerrock zoals het bedoeld is, met de rauwe stem van Randy V. op de voorgrond.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ