Eerste namen Helldorado bekend

Facebookrssmail

Na drie uiterst succesvolle edities van ‘s lands coolste indoor rockfestival Helldorado fluistert Lucifer de organisatie opnieuw een nieuwe datum en locatie (zaterdag 18 november in het Klokgebouw Eindhoven) in het oor voor one day of mayhem, terwijl zijn vorstelijke maatje Beëlzebub de eerste twaalf namen voor dit infernale spektakel dicteert: Life of Agony (US), Gluecifer (NO), Carcass (UK), Peter Pan Speedrock (NL), Brutus (BE), The Coffinshakers (SWE), Psychonaut (BE), Splinter (NL), Iron Jinn (NL), Los Banditos (DE), Skroetbalg (NL) en An Evening With Knives (NL).

De New Yorkse hardcore/metal band Life Of Agony zal zijn 30-jarige debuutalbum ‘River Runs Red’ integraal uitvoeren tijdens Helldorado. Meer helse namen voor deze roemruchte internationale dark & heavy hoogmis volgen spoedig.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ