Baroeg Open Air kondigt laatste drie namen Electronic Stage aan

Facebookrssmail

Baroeg Open AirHet gratis festival Baroeg Open Air vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 september in het Zuiderpark te Rotterdam. De organisatie kondigt vandaag de laatste drie acts voor de Electronic Stage aan: Little Big, Ophidian en Bong-Ra. De meest opvallende act van dit drietal is Little Big uit Rusland. Deze act maakt een bizarre mix van rave, punk en rap. De band staat garant voor een dik feest. Dat bewezen ze met eerdere shows op grote festivals zoals Lowlands en Dour.

De complete line up voor de Electronic Stage dit jaar bestaat uit Hologram, Mlada Fronta, Bong-Ra, Little Big, Ophidian en Zardonic, stuk voor stuk bekende acts in hun genre. De programmeurs van dit podium, Marco van Belle en David Kuiper, zijn dan ook trots op de acts die vastgelegd zijn. Marco: “Het is een flinke uitdaging om als gratis festival een mooie line-up neer te zetten. Inmiddels merken we wel dat we een goede naam hebben bij artiesten. Dat heeft dit jaar zeker geholpen.” David: “Ik zie deze line-up ook als een bewijs dat het anders kan. Je hoeft als festival echt niet altijd de hoofdprijs te vragen om vervolgens de standaard namen neer te zetten. Dit is diverser, beter én gratis!”

Baroeg en ook het festival Baroeg Open Air zijn bij velen vooral bekend vanwege de metal, punk en rock optredens. Toch maakt underground elektronische muziek al jaren deel uit van de Baroeg programmering. Dit jaar heeft Baroeg Open Air voor de vierde keer een apart podium voor alternatieve elektronische muziek. Baroeg organiseerde de eerste editie van het festival ter ere van het 25-jarige bestaan van Baroeg in 2006. Inmiddels is het festival toe aan de negende editie. In de organisatie en uitvoering van het festival wordt Baroeg ondersteund door 180 vrijwilligers.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ